2011-12-12

"Karske reede"

Oli tihe nädalavahetus!

Reede õdangu kogunesid Ihv ja Filipp ja Norton mu juurde ning hakkasime krunti laduma. Ladusime-ladusime ja siis oli aeg seada sammud takso peale, mis meid von Krahli nimelisse pessa viis. Erinevalt tavapärasest, jõudsime kohale suisa pool tundi enne seti algust. Seega oli veel aega atra seada ja juua ääretult halba õlut, mis väidetavalt oli saku originaal ja tuli vaadist ja maitses väga halvasti. Võeh. Siiamaani ei taha meenutada. Aga siis läks kontserttegevus lahti ja tuju muutus kohe ultraks. Esimesena astus üles ammune lemmik Agent M ja seda uue preilnaga mikri taga. Tüdrukus on potentsiaali, kuigi esimene live, uuena pundi eesotsas, jäi pisut krobeliseks. Suurim põhjus ilmselt vähene esinemiskogemus ja väike kartus, mis hinge kriipis. Ära karda - ei olnud halb! :) Üllatusena tuli see, et väga palju tehti tuttuusi lugusid. Hea, et ei ole jäädud vaid vana kraami kaverdama.
Ja siis Kosmikud. Hea nagu alati, puhas kuld. Vana on fantastiline kitarrist. Väga meelis.
Kuna kell ei olnud kaugel, siis sättisime sammud Depeche Mode baari, kus keegi meist polnud varem käinud. Istusime, kuulasime head muusikat (seal halba ei lastagi. üldse!), vestlesime päevapoliitilistel teemadel ja larpisime alkoholi sisaldavaid kergemaid jooke. Peale mõningast aja kulgu suundusime Kuku klubisse, kus rahvast oli oluliselt rohkem kui inimesi, kuid see-eest maitses külm saku hele imehästi. Viie paiku hakkasin väsima ja läksin koju pikutama, sest järgmine öö tahtis ka natuke oma osa juba ette saada.

Lauba oli siis järjekordne istung Rock Cafe's. Üles astusid ühiskonnakriitiline punk-punt Kurjam ja Metsatöll, kes esitles oma uut plaati. Nii imelik, kui see ka ei olnud, siis sai jälle kohale jõutud pool tundi varem. Tea kas see hakkab juba harjumuseks saama? Kurjam oli sitaks hea, ajasid korra loo sassi, nagu peab ja kõik sujus. Meeldis, raisk!
Metsatöll on minu jaoks liiga steriilseks muutunud - kõik on puhas ja viimse detailini paigas. Tabasin end ketserlikult mõttelt, et kui Markuse asemele Lauri laulma panna, siis oleks see punt vokaalselt vähemalt poole parem. Kuna väss oli peal, siis viimase loo ajal kaapisime palitute järele ja otse koju. Kolmest. Vara õhtale.

No comments:

Post a Comment