2010-03-16

Totaalne ajanappus!

Näe kurat pole mahti kirjutadagi olnud vahepeal. Üks häda ajas teist taga ja muud tegemised. Alkovabast nädalast õnneks midagi hullu ei saanud. Kolmandal päeval võtsin ühe õlle - ei juhtunud midagi. Järgmisel päeval kaks õlut, ikka veel ei midagi. Viiendal päeval juba kolm õlut ja siis sai ka viimane tablett sisse võetud. Tervis korras. Tänu õllele ilmselt. Usun ma jee, et need tabletid midagi aitasid. Kuigi tohter pakkus paranemiseks umbes kaks nädalat, käisid lõõrid juba kenasti läbi ja kaks päeva peale antibiootikumikuuri läksin juba väikesele suusasõidule ja päev pärast seda ka. Sest sportima ju peab. Kehakaal, raibe, teeb liiga ja sügise poole on suur plaan maraton ju läbi joosta. See saab põnev olema. Ühtlasi on paika pandud ka salenemise eesmärgid kuude kaupa. Selle kuu oma on muidugi veel väga kaugel. Kahe nädalaga peaks 2,5kg veel alla saama.
Viimasel nädalavahetusel sai üsna korralikult tarbitud, sest toimus järjekordne talvise grillimise etapp Läänemaa üheas lummavas jahimajakeses. Õlut oli kaasa võetud nii palju, et kaks kasti jäi üle. Viina jäi üks pudel üle. Seda oli hoolikamalt vist planeeritud. Sööki oleks võinud mõnel hetkel rohkem olla, aga nälg ei näpistanud ka. Oli meeleolukas. Kohe mõnus on kui hakkad reedel jooma ja võid rahuliku südamega pühaba hommikuni tarvitada, süümepiinu tundmata. Taod kaarte, kuulad muusikat, vaatad telekat, käid saunas ja muu selline värk.
Ja pole midagi teha - mulle kohe maitseb. Eile tõin ka igaks juhuks veel pool tosinat õlut juurde, sest nii 10-15 pudeline varu peaks ikka ühes korralikus kodus olemas olema. Ja suitsukala ka, et oleks midagi peale hammustada.
Alates homsest on sel nädalal vaja veel neljal sünnipäevaüritusel käia...

No comments:

Post a Comment