2010-03-30

Mis mul mulksuma ajab?

Mõtlesin end natuke maha laadida ja koostada väike nimekiri asjadest, mis vahel kaane pealt ära lüüa tahavad. Järgnev ei ole edetabel, vaid juhuslik järjekord.
Tõsieluseriaalid. No andke kannatust - miks on inimesed nii lambad, et vahivad selliseid asju??? Printsessid, tantsud/laulud "tähtedega", nõidade tuleproov ja muu sarnane saast. Õõvastav.
Kõmuudised. Kes keeras kellele taha, kes jättis keda maha? Kes ostis täna poest juustu ja kellele meeldivad millised päikeseprilid? Kes lasi lava taga pussu ja kes ületas teed rohelise fooritulega? Käsi haarab püssi järele.
Liiklusvärdjad. Enamuses käib see vist päälinna kohta. Kiiruse ületamine, sihilik vaheletrügimine ridadest, millest pääseb kiiremini ristmikuni - las jobud seisavad järjekorras. Suunatulede mittenäitamine, liiklusmärkide mittenägemine, ehk pöörded paremale ja tagasi kohtadest, kus seda teha ei tohi. Ja liikluspolitseid näeb harvemini kui kuuvarjutust. Lisanduvad veel parkimispederastid kõnniteedel ja kaubanduskeskuste uste ees ja invaliidide kohtadel. Molli!
Autopeded. No auto peab liigutama punktist a b-punkti ning mahutama teatud arv inimesi. Nõustun, et on olemas mõned miinimumkriteeriumid, mis peavad olema täidetud - a la automaatkast, konditsioneer, püsikiiruse hoidja ja laste poolt tekitatavate tagajärgede kergemaks likvideerimiseks ka nahkistmed. Aga mingid väänded/pöörded, ksenoontuled, pimedate piiksuv parkimisabi, ise töölehakkavad kojamehed, peeglites suunatuled ja muu siuke tilu-lilu on küll saatanast. Eriti "meeldivad" mulle need, kes autoga aastas korra ehk linna piiridest välja sõidavad, aga autoks on Land Cruiser või Land Rover. No ja samamoodi kõik need nn. linnamaasturid. Milline raiskamine.
Lihtsalt peded. Ahju! Raudlatti!
Sky plus. Ma ei kannata seda sõnaühenditki. Paljudes kohtades olen sunnitud seda avalikult kuulama. See räige "diskorihääl" ajab hulluks. Esi-rullnokk Kivisaar on muidugi eriti õõvastav. Lamedad naljad, kohutav häälekõla ja suhtumine. Pidevalt sageduste teatamine ja selline kriiskan-kiire suupruuk. Tõeliselt jube.
Halb muusika. Koit Toome, Jam, enamus "superstaaridest", 2QuickStart, Lady Ga-Ga, Rihanna, Beyonce jne-jne. Neegrid, noh need kes muusika taustal räägivad. Hirmus.
No ja mulle ei meeldi see, kui lusikas moosipurki jäetakse.

Ilmselt läks midagi meelest ära ka. Olge musid!

No comments:

Post a Comment