2010-03-26

Humppaa tai kuole !!!

Sea pekki miuke keikka eile rokikohvikus oli! Algas kõik üsna rahulikult - J.M.K.E. tinistas mahedaid viise ja mõned noored punkarid tantsisid. Kuna tavaliselt kontserdite algused seal venivad, siis seekord läksime kohale väikese varuga ja ukse taha jõudes just punklegend alustas ja seetõttu jäime esimesest loost osaliselt ilma. Rahvast oli võrreldes Metsatöllu kontserdiga umbes 5X vähem. Vabalt sai liikuda-karata, õllejärjekorda polnud. Kõik oli ilus :)
No ja siis tuli Eläkeläiset peale. Vanad ikka kütavad sajaga. Mõnus Soome huumor. Pika laua taga võetakse viina, võetakse peale. Lauldakse ja mängitakse pilli. Publikule valati lava pealt viina pudelist otse suhu, alla sai selle loputada õlledušši all kümmeldes. Üsna raske on seda kirjeldada.
Noh ja kontsert ise lõppes nii: A praegu on selline tunne, et seda seitsmendat õlut poleks pidanud võtma - veits uimane on keberniiti tõugata. A noh, küll läheb paremaks. Õhtaks üritati meelitada Von Krahli, ega eriti ei viitsi aga noh Winny Puhhi kaeks ju küll hea meelega. Ja HU?-d.

No comments:

Post a Comment