2010-03-04

Alkoholivaba nädal !!!

Kas te suudate midagi hirmsamat ette kujutada? Päris kindel, et selle nädala lõpuni pole soovitav piiskagi võtta. Mingi kuradima antibiootikumide kuur. Nuusutis on põletik sees, tänaval liigun nüüd nagu põuepommar - silmad paistavad välja, sest hingamise teid peab varjama salliga, et asi paraneks ka. Hea et päris haiguslehele ei pandud. Sea emad ju keerasid selle haigusrahade süsteemi nii pea peale, et selleks, et haige olla, peab ikka miljuneer olema. Ei ole mul sellist võimu.
Aga noh, eks peab ära kannatama ja rõõmustama, et eluvaim üldse sisse jääb, eksole. Ja kui päris aus olla, siis eks see tõbi sai endale ise ilmselt seoses Tartu Maratoni läbimisega tugevamalt külge ka monteeritud. Minemata aga ei saanud ka ju jätta. Nüüd on siis seitse korda see tee läbi käidud - kümneni pole enam midagi jäänud.
Eile käisin Eesti kõige kuulsama folk-metal bändi uue plaadi müüki tuleku puhul ka Viru Keskuses jõlkumas - ostsin uue ketta ja võtsin pillimeeste autogrammidki puha ligi. Šeff värk.
Ketas ise on täitsa hea peale kahte kuulamist - ennustan loole "Tuletalgud" suurt edu. 19 märtsil on plaanis Rockipuvetisse ka esitlusele kindlasti minna ja väheke kaera-jaani tantsida.

No comments:

Post a Comment