2010-10-06

Kolleegidega kurja peal.

Seoses ühe kolleegi viimse päevaga meie asutuses tuli reedel peale tööd minna tarvitama nende seltskonnas. Alul lakkusime ühes puhvetis kõhu õlut ääreni täis, noh et oleks kergem käia kui ei loksu, vaid ilusasti paigal püsib maos. Ja siis südaöö paiku liikusime vähenenud seltskonnaga edasi Valli baari, kus kaks esmakülastajat muidugi jälle minu kulul hädavajaliku millimallikaga tutvust tegid :) Napsud ise näevad välja sellised.
Seal kokku oli tulnud igasugu rahvast. No nagu ikka. Aeg möödus linnutiivul ning kuskil veerand nelja paiku lasti tuleb lõplikult maha ja pukseeriti mind koos lahkujaga viisakalt uulitsale. Kuna aeg oli veel varajane, siis läksima karaoke baari O-Mällis, kus laulda kahjuks või õnneks siiski ei õnnestunud, kuna järts selleks oli pikem kui Mardol. Vahtisime siis niisama, tegime veel ühe õluti ja kuulasime kahte väga head ja kolme ülimalt halba lauljat. Kell 04:10 panin juba nüüdseks eks-kolleegi takso peale ja sammusin ise ka koju. Peale vähest suures toas diivanil pikutamist kolisin magamistuppa üle.
Veerand üksteist lauba hommikul läks uni ära. Sisemus oli väheke hõre. Ilmselt olin midagi halba söönud eelmisel päeval. Kuna olin tol päeval ainult iseenese päralt, siis vedelesin niisama, kaesin telekat, limpsisin jäätist ja värska vett ja nii. Kell kaks aga otsustasin natukeseks sõba silmale lasta. Kella neljaks panin äratuse, sest viiest pidi juba auto järgi tulema ja mind teise kolleegi sünnipäevale viima. Ärgates oli tervis juba 5+, sõin kõhu täis, käisin dušši all ära ja olin valmis. Teel pidusse tegime ühe tanklapeatuse, kust võtsin väikese pudeli rohelist Tuborgi. Maitses nagu komm!
Kohale jõudes küsisime jälle selle sama ekskolleegiga kohe õlut, kuid peoperemees ei tahtnud seda anda, sest õlut olevat vähe - ainult sauna jaoks. No ikka ühe andis kummalegi. Siis lükati pidu käima, joogiks pakuti rummi koolaga, sidrun ja jää kah. Süüa oli tema ema tehtud kartulisalatit (ülihea!) ja isa poolt just värskelt suitsutatud lõhet (ka superluks!), lisaks veel kurgid, õllesigarid ja midagi veel. Kuna mulle see rummikoola liiga palju ei meki (kleepuv naistekas) ja selgus, et tegelikult on ka viina, siis võtsime jälle selle nüüdseks juba endise töökaaslasega hoopis selle endale nina ette. Tõele au andes tuleb tõdeda, et kahele pudelile järgnes üks poolik veel. Siis sai pidu otsa kah. Tagasiteele võtsime mõned õlled kaasa. Nagu selgus oli seal kastis veel peaaegu kõik õlled alles, kuna sauna unustati need võtmast... Sünnipäevalaps ise muidugi kustus kuskil üheteistkümne paiku juba ära. Me ise istusime nii kolmeni seal. Siis kimasime koju tagasi (rool oli kaine muidugi) ja siis oli miskipärast vaja veel kodus tunnike üleval istuda, nii pea viieni, internet läbi lugeda ja üks viimane õlu veel rüübata.
Pühapäeva hommikul läks aga uni juba pool kümme ära. Tervis oli täiesti korras. Oli meeleolukas nädalavahetus.
Ahjaa. Lahkunud kolleeg sai sellise vahva kingi omale.

No comments:

Post a Comment